De wijk Selwerd wordt verbeterd en dit vraagt om een feestje.
 
De flat aan de Berkenlaan zal 14, 15 en 16 februari, het decor worden van het ‘Wijkfeest, voor en door Selwerd’.
 
In elke ruimte zal iets anders te doen of te zien zijn. Wat? Dat mag jij mee bepalen! Heb jij een talent, hobby of iets anders dat je graag aan je wijkbewoners wilt laten zien of horen, meld je dan aan.
 
Ook zijn wij op zoek naar vrijwilligers die ons dat weekend willen helpen dit feest tot een groot succes te maken. En ben of ken jij een (oud-)bewoner van Selwerd die in het bezit is van foto- of filmmateriaal van de wijk, ook dan willen we je vragen contact op te nemen.
 
Dus wil je meedoen, vrijwilliger zijn en/of heb je beeldmateriaal van de wijk, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Samen gaan we er een fantastisch feest van maken!

Gemeentenieuws

Geen feed gevonden

DvhN nieuws

- Eigen Artikelen

02 april 2020

RSS Feed
 • Brand bij cafetaria in Tolbert

  Bij een cafetaria aan Het Spoor in Tolbert is in de nacht van woensdag op donderdag brand uitgebroken.

 • Achtergrond: FC Groningen en FC Emmen staan net als alle andere Nederlandse bvo's met de rug tegen de muur
  GRONINGEN -

  De roep om een streep te zetten onder het huidige seizoen in het betaald voetbal wordt steeds luider, maar de onzekerheid duurt voorlopig alleen maar voort. Daar bracht de vergadering van de UEFA woensdag geen verandering in. De belangen zijn groot voor de KNVB en de clubs. Ze staan met de rug tegen de muur. Toch kan de nationale voetbalbond wel iets doen.

 • Recreatiebranche wil noodsteun voor ondernemers
  RUINEN/SCHIERMONNIKOOG -

  Maak maar even geen plannen voor de meivakantie, was dinsdagavond het advies van premier Mark Rutte. En: de vakantieparken blijven open. Rare boodschap? Branche-organisatie Hiswa-Recron vindt dat de regeling voor acute noodsteun moet worden verruimd.

Gemeente Groningen

Geen feed gevonden