repair cafe 1

Repair Café - donderdag 11 juli
13:00 - 17:00 uur, Bottelroosstraat 3

Op donderdagmiddag staan de medewerkers van het Repair Café weer klaar in het wijkbedrijf om u te helpen met de reparatie van kapotte spullen. Heeft u kapotte kleding, defecte elektronica of meubels die een paar extra schroeven kunnen gebruiken? Kom dan bij ons langs!

Ter versterking van het Repair Café wordt er nog gezocht naar iemand die goed met een naaimachine overweg kan. Aanmelden daarvoor kan via repaircafe@wijkbedrijfselw>erd.nl

Gemeentenieuws

Geen feed gevonden

DvhN nieuws

- Eigen Artikelen

07 april 2020

RSS Feed
 • Gemeenteraad Groningen start met corona-gerelateerd online vragenuurtje
  GRONINGEN -

  De veiligheid van kinderen thuis, de mogelijkheid om daklozen op te vangen in hotels en prostituees die zonder klanten zitten en toch hoge huren moeten betalen. Dat zijn onderwerpen die woensdag 8 april aan bod komen tijdens het eerste corona-gerelateerde vragenuurtje van de gemeenteraad van Groningen.

 • KNVB zet vol in op doorvoetballen

  De KNVB peinst er niet over om de competitie vroegtijdig stop te zetten. De voetbalbond zet vol in op doorvoetballen, zo is dinsdagmiddag in conference calls besproken met de clubs in de eredivisie en Keuken Kampioen Divisie.

 • Wordt het lastiger een huis te (ver)kopen door de coronacrisis?

  Vanaf het moment dat het woord ‘crisis’ klinkt, wordt er gespeculeerd over huizenprijzen. Is het straks na jaren van grote krapte makkelijker om een huis te kopen, of wordt het juist moeilijker? En zien huizenbezitters hun kapitaal verdampen? We belichten vier aspecten die een rol spelen.

Gemeente Groningen

Geen feed gevonden