winkepleinjubWinkelplein Selwerd viert dit jaar haar 50 jarig jubileum en dat willen de ondernemers niet onopgemerkt voorbij laten gaan.
Op zaterdag 29 september vieren zij daarom tussen 11.00 en 16.00 uur feest in het winkelcentrum. De gehele dag zijn er verschillende feestelijke activiteiten in het winkelcentrum. Ondernemers verkopen mooie producten en hebben deze dag leuke acties. Vanaf 11.00 uur draait de zweefmolen en rijdt er een treintje om het winkelcentrum. Kinderen kunnen zich laten schminken en spelen op het springkussen en in de ballenbak. Verder loopt Clown Funny met haar vrolijke wagentje door het winkelcentrum en draait zij de mooiste ballonfiguren om uit te delen. Natuurlijk wordt er tijdens dit feestje ook getrakteerd; er is voor elke bezoeker een zakje versgebakken popcorn en limonade.

Foto Actie
Alle bezoekers kunnen alleen, met familie of vrienden in de fotostudio op het winkelplein een unieke foto laten maken. Er zijn verschillende feestelijke achtergronden beschikbaar, waar men zelf uit mag kiezen. De foto’s worden op de Facebookpagina van het winkelplein geplaatst en uiteraard krijgt iedereen een gratis afdruk mee naar huis. In de creahoek kunnen fotolijstjes gemaakt worden, om de foto thuis direct een mooi plaatsje te kunnen geven.

Win Actie
Gedurende het feest kunnen bezoekers van alle leeftijden een blanco winkeltasje versieren, met als thema de ‘verjaardag’ van het winkelplein. Als ze deze voorzien van hun naam en telefoonnummer en bij de creahoek inleveren, maken ze kans op een winkeltegoed van €50,00. Dit winkeltegoed is te besteden bij één van de winkels aan het Winkelplein.

Gemeentenieuws

Geen feed gevonden

DvhN nieuws

Geen feed gevonden

Gemeente Groningen

Geen feed gevonden