Massage Community gaat verhuizen!

Vanaf dinsdag 25 september zal Stichting Massage Community gaan masseren op een nieuwe locatie, namelijk bij De Es, een locatie van ZINN aan de Beukenlaan 156 (Groningen). Zij zijn hier dan om de week in de oneven week van 19.00 uur tot uiterlijk 21.30 uur en kun je bij hen terecht voor zowel ontspannende (welzijns) massages als massages welke gericht zijn op spierklachten. De locatie heeft ruime (gratis) parkeergelegenheid en is uitstekend bereikbaar per fiets of openbaar vervoer. Bovendien is de ruimte al een stuk sfeervoller dan de huidige ruimte in het Floreshuis. De stichting ziet dan ook wel een goede vooruitgang en is erg blij met de samenwerking met ZINN waarbij ze ook extra aandacht kunnen besteden aan de bewoners van locatie De Es. Vanaf 25 september zal er bij elke massage avond één van onze masseurs beschikbaar zijn die de bewoners in de watten gaan leggen.

De komende periode hebben ze echter nog nodig om zich voor te bereiden op de nieuwe locatie, zo moeten er zaken bijbesteld worden om de privacy van ieder voldoende te waarborgen. Nieuw in deze ruimte is dat alle masseurs in 1 ruimte masseren, welke we gaan afscheiden met kamerschermen.

Voor 2018 blijven de prijzen nog hetzelfde (op het huidige experiment met inkomstenafhankelijke tarieven na) als in het Floreshuis:
1 uur massage kost € 11,- en bij 45 minuten betaal je € 8,50.

Wat de tarieven precies gaan doen voor 2019 is nu nog niet bekend, dat is mede afhankelijk van de uitkomsten van het huidige experiment. Wat wel bekend is is dat deze gaan stijgen doordat we geen subsidie meer hebben in 2019. Hierover is later meer.

Inmiddels kun je al een reservering maken voor de nieuwe locatie in ons online reserveersysteem. Echter zal dat iets anders gaan dan tot nu toe: je kunt reserveren op een tafelnummer. Pas op de avond zelf zullen namelijk de masseurs toegewezen worden. Reserveer alvast je massage op https://www.massagecommunity.nl/index.php/clientinformatie/massage-afspraak-maken

36377417 2185980358085949 3892872968849588224 n

Gemeentenieuws

Geen feed gevonden

DvhN nieuws

- Eigen Artikelen

05 april 2020

RSS Feed

Gemeente Groningen

Geen feed gevonden