Zowel in de Groninger Ondernemers Challenge als in de Provinciale Vrijwilligersprijs zijn er nominaties voor projecten in Selwerd. Op beiden kan gestemd worden.

Wijkbedrijf Selwerd is genomineerd voor de Provinciale Vrijwilligersprijs! Ze zien het als een enorme waardering naar de vrijwilligers toe en geven aan dat veel van hun initiatieven (de buurttaxi, de PC Werkplaats, de Wereld Boerderij etc.) niet mogelijk zijn zonder de inzet van de vrijwilligers. Je kunt tot 30 oktober stemmen via deze link.

Ondernemers Bertha Rijzenga en Geert Jan Uuldriks komen beiden uit Selwerd. Allebei zijn ze genomineerd in de Groninger Ondernemers Challenge voor projecten die ze (onder meer) in deze wijk uitvoeren.

Lees  hier meer over Bertha en breng je stem uit.

Lees  hier meer over Geert Jan en breng je stem uit.

Gemeentenieuws

Geen feed gevonden

DvhN nieuws

- Eigen Artikelen

05 april 2020

RSS Feed
 • Onverlaten slopen bushokje in Emmen
  EMMEN -

  Onbekende vandalen hebben een bushokje in Emmen kort en klein geslagen. Dit gebeurde aan de Odoornerweg, tussen het woonwagenkamp en de woonwijk Emmermeer.

 • Floris is bevrijd. De waterton is eraf (het gewei nog niet)

  Hert Floris is weer de oude, normale Floris. Er was namelijk iets geks met hem aan de hand. Hert Floris liep een tijdje met een regenton op zijn hoofd. Die zat vastgeklemd, precies tussen zijn gewei. Inmiddels is Floris bevrijd van zijn regenton. Zijn gewei heeft hij echter nog wel.

 • Man met mes aangehouden bij station Coevorden
  COEVORDEN -

  De politie heeft zondagmiddag een man aangehouden bij het station in Coevorden. Hij zou met een mes in zijn hand door het centrum en op het station hebben rondgelopen. De man is meegenomen naar het bureau.

Gemeente Groningen

Geen feed gevonden