fietspad park selwerd 0 001
(Bron: gemeente Groningen) De gemeente wil het voor de fietsers aangenamer maken in de stad Groningen en de bereikbaarheid met de fiets van de wijken in het noorden van de stad te verbeteren. In opdracht van het College van Burgemeester en Wethouders wordt binnenkort begonnen met de aanleg  en verbetering van de fietspaden in het noordelijk deel van de stad. Het gaat om:
De werkzaamheden omvatten het kappen van bomen en vervolgens zullen er grondwerkzaamheden plaatsvinden om kabels en leidingen te vernieuwen.  Daarna zal het fundament voor het fietspad worden aangelegd en wordt er een deklaag aangebracht. Wij verwachten dat de werkzaamheden meerdere maanden in beslag zullen nemen. De complete fasering zal medio 2016 starten.

Gemeentenieuws

Geen feed gevonden

DvhN nieuws

- Eigen Artikelen

05 april 2020

RSS Feed
 • Onverlaten slopen bushokje in Emmen
  EMMEN -

  Onbekende vandalen hebben een bushokje in Emmen kort en klein geslagen. Dit gebeurde aan de Odoornerweg, tussen het woonwagenkamp en de woonwijk Emmermeer.

 • Floris is bevrijd. De waterton is eraf (het gewei nog niet)

  Hert Floris is weer de oude, normale Floris. Er was namelijk iets geks met hem aan de hand. Hert Floris liep een tijdje met een regenton op zijn hoofd. Die zat vastgeklemd, precies tussen zijn gewei. Inmiddels is Floris bevrijd van zijn regenton. Zijn gewei heeft hij echter nog wel.

 • Man met mes aangehouden bij station Coevorden
  COEVORDEN -

  De politie heeft zondagmiddag een man aangehouden bij het station in Coevorden. Hij zou met een mes in zijn hand door het centrum en op het station hebben rondgelopen. De man is meegenomen naar het bureau.

Gemeente Groningen

Geen feed gevonden