Project Samen Verder 2
Project Samen Verder 1
Elke vrijdagmorgen komen in de bibliotheek Selwerd in de Venst ca 50 Nederlandse en buitenlandse vrouwen bij elkaar om Nederlands met elkaar te praten. Er wordt in grote en kleine groepjes geoefend en er wordt gepraat over dingen die leuk zijn om te weten over de Nederlandse cultuur. Het is een uitstekende manier om de Nederlands taal te leren en Nederlandse vrouwen te leren kennen. Bovendien is het erg gezellig. Geregeld gaan de vrouwen ook op excursie. Ze zijn vorig seizoen o.a. naar een gemeenteraadsvergadering geweest en hebben een dansvoorstelling bijgewoond van Club Guy en Roni. Op dinsdagmorgen kunnen de vrouwen, die dat leuk vinden, les krijgen in Nederlands schrijven en lezen. De les wordt gegeven door een docent van het Noorderpoortcollege. Ben je een Nederlandse of buitenlandse vrouw en heb je interesse? Kom gerust eens langs om kennis te maken. In totaal doen 60 vrouwen mee. Ook in 2016 gaan zij door.
Vrijdag  en Dinsdag van 9.00 -11.15 uur
Contact: tel. 06-30182886 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Foto's aanklikken

Gemeentenieuws

Geen feed gevonden

DvhN nieuws

- Eigen Artikelen

05 april 2020

RSS Feed
 • Kieviten, fijn om jullie te zien maar ga weg hier, zoek een andere plek!

  Juist op de dag die ik heb vrijgehouden om aan mijn een verhaal over weidevogels te beginnen – we schrijven de voorlaatste dag van maart – meldt het paartje kieviten zich dat jaarlijks voor hun amoureuze praktijken de weilanden bij ons huis uitkiest.

 • Onverlaten slopen bushokje in Emmen
  EMMEN -

  Onbekende vandalen hebben een bushokje in Emmen kort en klein geslagen. Dit gebeurde aan de Odoornerweg, tussen het woonwagenkamp en de woonwijk Emmermeer.

 • Floris is bevrijd. De waterton is eraf (het gewei nog niet)

  Hert Floris is weer de oude, normale Floris. Er was namelijk iets geks met hem aan de hand. Hert Floris liep een tijdje met een regenton op zijn hoofd. Die zat vastgeklemd, precies tussen zijn gewei. Inmiddels is Floris bevrijd van zijn regenton. Zijn gewei heeft hij echter nog wel.

Gemeente Groningen

Geen feed gevonden