vrouewngroep.pngWil je graag meer buitenshuis komen? Wil je ervaringen uitwisselen met andere vrouwen en meedoen met leuke activiteiten? En vind je het interessant om thema’s te behandelen en voorlichtingen te krijgen? In Selwerd zijn twee interculturele vrouwengroepen. Deze groepen worden georganiseerd door Stichting Multicultureel Vrouwencentrum Jasmijn en de MJD. Samen met andere vrouwen een gezellige ochtend hebben en leren van elkaar en anderen staan hierbij centraal.
Foto aanklikken voor vergroting
‘De zonnebloem’
Interculturele vrouwengroep ‘De Zonnebloem’ is iedere maandag van 09:00 uur tot 11:00 uur in de Vensterschool. Deze groep is speciaal voor vrouwen die moeite hebben met lezen en schrijven. De Nederlandse taal staat centraal, maar er worden ook thema’s besproken en voorlichtingen gegeven over onderwerpen die de vrouwen interessant vinden.
 
‘De vlinder’
Interculturele vrouwengroep ‘De Vlinder’ is iedere woensdag van 09:30 tot 11:30. De groep vindt plaats in ‘De Droomfabriek’ aan de Iepenlaan 71. Iedere woensdagochtend worden er thema’s, excursies of voorlichtingen georganiseerd naar de interesses van de vrouwen. Voorbeelden hiervan zijn: gezondheid, financiën of koken.
 
Wil je graag meer informatie over deze interculturele vrouwengroepen, dan kun je contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via telefoonnummer 06-11447508. Daarnaast ben je altijd welkom om eens langs te komen en mee te kijken in een groep.

Gemeentenieuws

Geen feed gevonden

DvhN nieuws

Geen feed gevonden

Gemeente Groningen

Geen feed gevonden