GRAS Selwerd in uitvoering
Sinds twee weken is het kantoortje van het wijkbedrijf Selwerd open aan de Bottelroosstraat 3 in Selwerd. We hebben 1 klaslokaal tot onze beschikking waar u als bewoner terecht kunt met al uw vragen en idee├źn.

Huiskamer van de wijk
Het is een plek waar u gewoon binnen kunt lopen voor een bakje koffie en andere bewoners kunt ontmoeten. U kunt hier uw vraag stellen als u hulp nodig heeft. Of u kunt aan de slag met uw eigen idee voor de wijk. Zo zijn er bewoners bezig met het energiezuinig maken van de huizen in Selwerd, het opzetten van een klusteam, een huiswerkklas, een buurtbuffet, een verhuis- en opruimcoach of hulp bij administratie of het invullen van formulieren. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden zoals werkruimte, weggeeffwinkel, klussendienst.
Lees meer

Werkplek voor de wijk
Ook als u werkruimte nodig heeft voor uw bedrijf dan kunt u gebruik maken van het kantoortje.

Weggeefwinkel
U kunt ook langskomen voor de weggeefwinkel waar u kleding, tassen of andere spullen die u overheeft, langs kunt brengen of iets kunt ophalen dat u nodig heeft.

Klussendienst
En er is een klussendienst die u voor een kleine bijdrage kunt inhuren voor klussen in uw tuin of uw huis.

Wanneer kunt u er terecht?
Vaak zijn er mensen aanwezig. Als u zeker wilt weten of er iemand is dan kunt u bellen met Theo Adema (06-54661413) of Anne Kraanen (06-42735160)

Gemeentenieuws

Geen feed gevonden

DvhN nieuws

- Eigen Artikelen

05 april 2020

RSS Feed
 • Onverlaten slopen bushokje in Emmen
  EMMEN -

  Onbekende vandalen hebben een bushokje in Emmen kort en klein geslagen. Dit gebeurde aan de Odoornerweg, tussen het woonwagenkamp en de woonwijk Emmermeer.

 • Floris is bevrijd. De waterton is eraf (het gewei nog niet)

  Hert Floris is weer de oude, normale Floris. Er was namelijk iets geks met hem aan de hand. Hert Floris liep een tijdje met een regenton op zijn hoofd. Die zat vastgeklemd, precies tussen zijn gewei. Inmiddels is Floris bevrijd van zijn regenton. Zijn gewei heeft hij echter nog wel.

 • Man met mes aangehouden bij station Coevorden
  COEVORDEN -

  De politie heeft zondagmiddag een man aangehouden bij het station in Coevorden. Hij zou met een mes in zijn hand door het centrum en op het station hebben rondgelopen. De man is meegenomen naar het bureau.

Gemeente Groningen

Geen feed gevonden