Proefmuzieklessen in De Berk

PastedGraphic 1Om kennis te maken met de muzieklessen die worden gegeven in Wijkcentrum de Berk in Selwerd, zijn kinderen uit groep 1/2 en 5/6 van harte welkom om op vrijdag 11 januari lekker te komen zingen! 

14:30 = groep 1/2
15:00 = groep 5/6

Wat houden de lessen in?
In de muzieklessen wordt gedanst en gespeeld, maar vooral gezongen. Daarnaast komen kinderen op een speelse manier in aanraking met andere talen, culturen en verschillende muziekstijlen. Na de 8 lessen is er een afsluitend optreden in verzorgingstehuis De Es.
 
Door wie?
Mijn naam is Marisa Cortes Moreno en ik ben derdejaars studente aan het Prins Claus Conservatorium voor de opleiding Docent Muziek. "Mijn passie ligt bij zingen, piano spelen en dansen. Het gelukkigst word ik als ik anderen zie genieten van muziek!
 
Zie ook het Facebookevenement
 

Kerstmarkt zaterdag 15 december

depositphotos 60771577 stockafbeelding giften en speelgoed op kerstmarktEen sfeervolle en gezellig maand is begonnen. In deze periode valt er van alles te beleven! Zo ook in ZINN locatie De Es. U bent bijvoorbeeld van harte welkom tijdens de kerstmarkt 2018. Deze wordt op zaterdag 15 december van 13.30 – 17.30 uur voor u georganiseerd in De Es. Er zijn diverse winter- en kerstartikelen te koop, zoals kaarten, cadeautjes en kerststukje. Ook kunt u genieten van diverse lekkernijen zoals poffertjes, erwtensoep, glühwein en chocolademelk met slagroom. Voor kinderen is er een springkussen. Van harte welkom!

Gemeentenieuws

Geen feed gevonden

DvhN nieuws

- Eigen Artikelen

26 maart 2019

RSS Feed

Gemeente Groningen

Geen feed gevonden