Hulp nodig of iemand een handje helpen? WeHelpen.nl

wehelpengroningen lokaal logo selwerdHulp nodig of iemand een handje helpen?

Woon jij in de wijk Selwerd en zoek je hulp bij iets? Misschien met de boodschappen, een verhuizing of het uitlaten van de hond?

Of wil je iemand uit jouw wijk een handje helpen?

Dat kan op wehelpen.nl. Daar is 'elkaar helpen' heel normaal, gratis en voor niets.

Schrijf je in -het is heel simpel- en zie wat je voor elkaar kunt betekenen, ook in jouw wijk!

Al 40.000 mensen maken er gebruik van in Nederland.

klik hier voor het hulpaanbod in uw wijk

klik hier voor de hulpvragen in de stad


Veel plezier op www.wehelpen.nl!

Bij vragen of opmerkingen kun je mailen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar 06-83810474.

Repair Café: Kapotte spullen gezocht!

repair cafe 1Data: Woensdag 8 en woensdag 29 mei
Tijd: 13.00 - 17.00 uur
Locatie: Wijkbedrijf Selwerd, Bottelroosstraat 3

Het is weer terug: het Repair Café in Selwerd. Het doel is 
afvalvermindering en het tegengaan van de weggooimaatschappij. In het wijkbedrijf was het de vorige keren een komen en gaan van mensen met defecte apparaten of kleding. Binnenkort krijgt het Repair Café een doorstart op twee woensdagen in mei. Op 8 en 29 mei kunt u weer langskomen met kleine reparaties.

De medewerkers van het Repair Café staan dan weer klaar om u te helpen met defecte elektronica, kapotte kleding, diverse lijmklussen en assistentie bij eenvoudige fietsreparaties. Reparateurs, materiaal en expertise zijn veelal aanwezig. Alles is welkom, van klok tot tosti-apparaat. Ook computers en laptops kunnen worden meegenomen. Het kan voorkomen dat u voor een klein onderdeel even naar een winkel in de stad moet.

Nieuw is dat u zich online kunt aanmelden op wijkbedrijfselwerd.nl via de knop Initatieven. Wij kunnen dan van tevoren zorgen dat de juiste mensen aanwezig zijn en u informeren indien er onderdelen nodig zijn.

Wijkrestaurant zoekt naam

In samenwerking met Lefier opent het Wijkbedrijf aankomende zomer een wijkrestaurant op de begane grond van Dragant (voorheen Duindoornflat). Dit Wijkrestaurant moet een ontmoetingsplek worden tussen wijkbewoners en studenten, waarin tegelijkertijd beginnende ondernemers in de horeca aan de slag kunnen en mensen praktijkervaring op kunnen doen in horeca. Alleen ….. we zoeken nog een naam. Stuur daarom je suggestie door (via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). De winnaar mag de officiële openingshandeling verrichten.

DSC 0058

Gemeentenieuws

Geen feed gevonden

DvhN nieuws

- Eigen Artikelen

05 april 2020

RSS Feed

Gemeente Groningen

Geen feed gevonden