Infobijeenkomst over begraven

selwerderhof_-_aulaDe gemeente werkt aan een nieuwe toekomstvisie op begraven in Groningen. Voor veel mensen gaat een begrafenis gepaard met verdriet en verlies. Soms ook niet, dan is het een feestelijke reünie of juist een intiem afscheid. De tijden veranderen en mensen en omstandigheden zijn nooit hetzelfde, daarom kan begraven ook heel verschillend worden gezien en beleefd.

Lees meer...

Selwerder Stories

stories3_1Onder de noemer Selwerder Stories werd op woensdag 15 december een buurtavond georganiseerd in wijkcentrum De Berk aan de Berkenlaan. De organisatie was in handen van Stiel in samenwerking met het centrum voor internationale samenwerking Groningen (COS Groningen) en vrouwencentrum Jasmijn. Op deze avond kregen twee wijkbewoners de gelegenheid om te vertellen over hoe ze opgegroeid zijn in de wijk of vanuit een ander landsdeel of cultuur in Selwerd zijn terechtgekomen. De avond werd bezocht door ongeveer twintig wijkbewoners die bij binnenkomst na het handen schudden uiteraard begonnen met koffie of thee met koek en cake, terwijl ondertussen de voor de pauze bestemde soep al zacht begon te geuren. Daarna kon de eerste spreker beginnen met in dit geval haar verhaal.

Lees meer...

Johan Weening, teamleider Gomarus

weening2Interview met Johan Weening Teamleider Gomarus College, Magnolialocatie
Wat is uw functie op uw school?
Ik ben teamleider en verantwoordelijk voor alle leerlingenzaken en het personeel.

Lees meer...

Pimp je Portiek

thumb_logo_nijesteeNijestee is het project "Pimp je Portiek" gestart. Hierbij is het de bedoeling saaie, kleurloze portieken en entrees met behulp van kunstenaars tot leven te wekken. Iedereen is welkom om mee te doen.

Meer informatie is te vinden op: www.nijestee.nl

Gemeentenieuws

Geen feed gevonden

DvhN nieuws

- Eigen Artikelen

30 september 2020

RSS Feed

Gemeente Groningen

Geen feed gevonden