Selwerd ontmoet

ontmoet_maart_11_1De komende maanden wordt op verschillende speelveldjes in de wijk allerlei activiteiten georgaseerd voor kinderen. Woensdag 30 maart vond de aftrap plaats op het speelveldje Iepenlaan - Lijsterbeslaan. Op het programma staan activiteiten als luchtkussen, pannakooi, spelcircuit en het uitwisselen van gedachten en meningen. De volgende ontmoeting vindt plaats op:
27 april: speelveld Hazelaarstraat
25 mei: Speelveld Prunusstraat - Maulslaan

Lees meer...

Veel belangstelling voor vrijwilligersmarkt

vrijw_mrkt_2Onder grote publieke belangstelling vond donderdag 31 maart in de Vensterschool de vrijwilligersmarkt plaats. Allerlei maatschappelijke organisaties uit de omringende wijken presenteerden zich. Organisaties die voor diverse activiteiten vrijwilligers zoeken die voor langere tijd of bij een korte klus willen meehelpen. Wijkbewoners konden op deze markt vrijblijvend kennis met deze organisaties maken en met wat zij doen! De Trevira's verrasten de aanwezigen met hilarische ontmoetingen en meeslepende teksten die uit het hart gezongen.

Lees meer...

Verhalen uit de wijk op buurtavond

selwerder_storius-2Op drie verschillende avonden wordt in De Berk een buurtavond georganiseerd voor alle bewoners van Selwerd. Op deze avonden staan de bewoners van Selwerd centraal. Zij vertellen hun verhaal over hoe ze hier geboren en getogen zijn, of juist vanuit een andere cultuur in Selwerd terecht kwamen en hoe dat voor hen is. Het thema is: traditie. Na de verhalen worden er lekkere hapjes geserveerd en kunt u een workshop volgen.

 

Lees meer...

Wijkwandeling Selwerd

wandelingOp 12 april wordt in het kader van "Welkom in de buurt" een wijkwandeling gehouden voor nieuwkomers in Selwerd. Tijdens de wandeling krijgt u uitleg over de diverse maatschappelijke instellingen en maakt tevens kennis met medewijkbewoners.

Verzamelen: 19:00 uur BSV Selwerd (Elzenlaan)

Vertrek: 19:15 uur

Gemeentenieuws

Geen feed gevonden

DvhN nieuws

- Eigen Artikelen

28 mei 2020

RSS Feed

Gemeente Groningen

Geen feed gevonden