Stem op diverse nominaties instanties Selwerd

Zowel in de Groninger Ondernemers Challenge als in de Provinciale Vrijwilligersprijs zijn er nominaties voor projecten in Selwerd. Op beiden kan gestemd worden.

Wijkbedrijf Selwerd is genomineerd voor de Provinciale Vrijwilligersprijs! Ze zien het als een enorme waardering naar de vrijwilligers toe en geven aan dat veel van hun initiatieven (de buurttaxi, de PC Werkplaats, de Wereld Boerderij etc.) niet mogelijk zijn zonder de inzet van de vrijwilligers. Je kunt tot 30 oktober stemmen via deze link.

Ondernemers Bertha Rijzenga en Geert Jan Uuldriks komen beiden uit Selwerd. Allebei zijn ze genomineerd in de Groninger Ondernemers Challenge voor projecten die ze (onder meer) in deze wijk uitvoeren.

Lees  hier meer over Bertha en breng je stem uit.

Lees  hier meer over Geert Jan en breng je stem uit.

Praat mee over de kwaliteit van welzijn en zorg bij u in de buurt! Opgave t/m 16 oktober

GemeentegroningenlogoDinsdag 31 oktober vanaf 19.00 uur in het Stadhuis, nieuwe raadzaal
De gemeenteraad van Groningen wil graag van u weten:
1. Hoe beoordeelt u de kwaliteit van welzijn en zorg bij u in de buurt?
2. Wat gaat goed en wat kan beter?
Er zijn 5 thema's: - samenleven in de buurt, - veiligheid, - actief in de samenleving, - (mantel)zorg, - leren/onderwijs. Met de invalshoeken: preventie, samenwerking en zeggenschap. Ook is er een ‘babbelbox’, hierin kan iedereen een mening geven aan de hand van de genoemde thema’s.
Raadsleden willen hiermee voor het gemeentelijk beleid  informatie ophalen over wat er leeft over zorg en welzijn.
Meer informatie en opgave via de website: https://gemeente.groningen.nl/expertmeetingwij
 
Programma expertmeeting Wij en het veld 
De indeling van de avond is als volgt:

Lees meer...

Gespreksavond over vaccinaties bij GGD Groningen 5 oktober consultatiebureau Paddepoel, Selwerd en Tuinwijk

GGD GroningenGGD Groningen houdt donderdag 5 oktober in het consultatiebureau Paddepoel, Selwerd en Tuinwijk in de Vensterschool Eikenlaan 288 een gespreksavond over vaccinaties. De gespreksavond is met name bedoeld voor ouders die twijfelen – of ze er goed aan doen hun kind te laten vaccineren – en ouders die graag meer willen weten over de redenen van het vaccineren. 
Rijksvaccinatieprogramma
GGD Groningen licht het rijksvaccinatieprogramma kort toe. Daarna is er ruimte om persoonlijke vragen te stellen over vaccinaties uit dit progromma; vaccinaties bedoeld voor kinderen tot en met 13 jaar. Reizigersvaccinaties komen tijdens deze avond niet aan de orde.
Aanvang: 20.00 uur. Deelname is gratis. AanmeldenDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gemeentenieuws

Geen feed gevonden

DvhN nieuws

- Eigen Artikelen

RSS Feed

Gemeente Groningen

Geen feed gevonden