OOG TV reportage huttenbouw Selwerd

OOG TV Huttendorp selwerd
Bij de Buurt- en Speeltuinvereniging Selwerd bouwen kinderen een groot huttendorp. “Het is de tweede keer dat dit georganiseerd wordt”, vertelt Daniël de Jong van de organisatie. “We vinden het belangrijk dat kinderen zich op deze manier kunnen ontwikkelen, maar ook dat we iets aan kunnen bieden aan die kinderen die bijvoorbeeld niet op vakantie kunnen.”

Aanwijzingsbesluit Instelling fietsparkeerverbod station Groningen Noord

Begrenzing parkeerverbod fietsen Station Noord
Het College van Burgemeester en Wethouders van Groningen; gelet op artikel 5:12 van de Algemene Plaatselijke Verordening Groningen 2009; heeft het aanwijzingsbesluit Instelling fietsparkeerverbod station Groningen Noord (APVG 2009) vastgesteld. 
Artikel I Aanwijzingsbesluit
Om het gebied omsloten door de Van Oldenbarneveltlaan (gedeeltelijk) en de Kastanjelaan (gedeeltelijk), waarvan de juiste begrenzing op de bij dit besluit behorende kaart is aangegeven, aan te wijzen als gebied als bedoeld in artikel 5:12, lid 3 en lid 5 van de Algemene Plaatselijke Verordening Groningen 2009. Dit betekent dat fietsen en/of bromfietsen alleen gestald mogen worden in de daarvoor bestemde ruimtes en dat de maximale stallingsduur twaalf dagen is.
Afbeelding aanklikken voor vergroting

Gemeentenieuws

Geen feed gevonden

DvhN nieuws

- Eigen Artikelen

RSS Feed

Gemeente Groningen

Geen feed gevonden