Bewonersavond rondom Duindoornflat - 24 sep

IMG 20180711 142848Op dit moment wordt de Duindoornflat verbouwd. De oplevering van de flat staat gepland in maart 2019. Bij de verbouwing wordt de flat gerenoveerd en duurzaam en aardbevingsbestendig gemaakt. Deze verbouwing heeft aanleiding gegeven aan twee projecten in het kader van de wijkverbetering 'Sunny Selwerd', namelijk de realisatie van een wijkrestaurant op de begane grond van de flat en een groene en aantrekkelijke inrichting van de buitenruimte aan de kant van het park.

Op maandag 24 september a.s., tussen 19.30 en 21.00 uur worden bewoners van Selwerd in wijkcentrum De Berk door de samenwerkende partijen bijgepraat over de ontwikkelingen in het westelijke deel van Selwerd. Hieronder valt ook de realisatie van het fietspad langs de Noordelijke Ringweg. Ook is er mogelijkheid voor het inbrengen van nieuwe ideeën en initiatieven binnen de wijkverbetering. Er zijn vertegenwoordigers aanwezig van het Wijkbedrijf Selwerd, woningcorporatie Lefier en de gemeente Groningen.

Open Dag van het Riool

open dag van het riool 8 septemberAltijd al een kijkje willen nemen in het rioolgemaal in Selwerd? (Naast het Noorderstation). Aankomende zaterdag kan het tijdens de Open Dag van het Riool. Vanaf 10:00 tot 16:00 wordt er tekst en uitleg gegeven door medewerkers van de waterschappen over wat er allemaal komt kijken bij waterafvoer en waterzuivering. Ook de 2 andere gemalen (Damsterdiep en Martiniplaza) zijn geopend. Op het Gedempte Kattendiep kun je het riool zelf betreden en uiteraard kun je ook terecht bij de waterzuiveringsinstallatie bij Garmerwolde. Het volledige programma: gemeente.groningen.nl/opendagriool

Selwerd op de Koffie - de koffiekar

De koffiekar gaat weer de wijk in. Woensdagmiddag  5 september staan we vanaf 14:30 op het hoekje van de Berkenlaan met de Mispellaan. Tussen Wijkcentrum De Berk en het Winkelplein. Kom vooral langs voor de heerlijke koffie (of thee) en kom in gesprek met andere bewoners, wijkwerkers en medewerkers van diverse organisaties die in de wijk actief zijn!

39880470 6107057644478 8426115498424401920 n.png

Wijkgesprek PvdA - 10 september

De PvdA-fractie van Groningen nodigt u bij deze van harte uit voor het
Wijkgesprek van Selwerd.

Het Wijkgesprek vindt plaats op maandag 10 september van 20 tot 22 uur.
Wij praten dan met bewoners, bedrijven en maatschappelijke organisaties in uw wijk over verschillende actuele zaken. Bijvoorbeeld: Wat is uw idee voor de wijk? Uw wens? Uw zorg? Hoe houden we de buurt leefbaar? Mensen kunnen zelf bespreekpunten aandragen.

Als PvdA-raadsfractie vinden we het belangrijk om voortdurend in contact te blijven met inwoners en maatschappelijke organisaties in de wijken en dorpen. Daarom verruilen we regelmatig het Stadhuis voor bijeenkomsten in een van de buurten.

WIJKGESPREK VAN SELWERD
maandag 10 september
20 - 22 uur (inloop 19.30 uur)
WIJKBEDRIJF SELWERD, BOTTELROOSSTRAAT 3

Bij voorbaat dank en vriendelijke groet,
Carine Bloemhoff
Fractievoorzitter PvdA Groningen

PvdA Gemeenteraadsfractie Groningen
Grote Markt 1
9712 HN Groningen

Gemeentenieuws

Geen feed gevonden

DvhN nieuws

- Eigen Artikelen

26 maart 2019

RSS Feed

Gemeente Groningen

Geen feed gevonden