Buurtvuur Selwerd - Special Winter Edition

In deze tijd van het jaar is lekker opwarmen bij een vuurtje geen overbodige luxe. En december staat over het algemeen in het teken van gezelligheid en lekker eten en drinken. Daarom willen we deze zaken combineren op vrijdag 14 december aanstaande.

kampvuurVanaf 16:30 uur zal het buurtvuur Selwerd weer aangestoken worden op het plein bij Wijkbedrijf Selwerd & VanTosties. Kom langs voor gezelligheid, lekker eten, lekker drinken en neem een gitaar mee als je voor kampvuurliedjes wil zorgen. Graag wel een eigen houtblok meenemen. Wijkbedrijf Selwerd biedt gratis Glühwein en chocolademelk aan. VanTosties maakt heerlijke snert (samen met roggebrood met kaas en spek voor 3 euro) en poffertjes (1,75 euro).

Alles wordt in kerstsferen aangekleed. Iedereen is van harte welkom!

Buurtvuur Selwerd - Special Winter Edition

14 december, vanaf 16:30 uur tot ca. 19:30 uur

Plein bij VanTosties & Wijkbedrijf Selwerd

Eerste boom geplant voor buurtinitiatief

Gistermiddag werd de eerste nieuwe boom geplant op het pleintje bij de Prunusstraat. Initiatiefnemer Peter de Vries en de aanwonende kinderen mochten de eerste handelingen verrichten en de eerste boom van een mooie laag zand voorzien. Dit project is mede mogelijk gemaakt door Patrimonium, gemeente Groningen en Sight Landscaping. Dit is een project in het kader van Wijkverbetering Sunny Selwerd. Kijk voor meer informatie op www.sunnyselwerd.nl

DSC 0430DSC 0434

DSC 0439

Bijeenkomst Sunny Selwerd Energie - 29 nov.

Bijeenkomst Sunny Selwerd Energie – 29 november

Uitnodiging.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. nodigt je uit voor de bijeenkomst Sunny Selwerd Energie.

Waarom:
In 2035 wil Groningen energieneutraal zijn, en we willen graag met jou in gesprek over wat deze ambitie voor Selwerd en voor jou inhoudt.

Wat is Sunny Selwerd:
Sunny Selwerd is de naam van een groots wijkverbeteringsproject. We willen van Selwerd een fijne woonomgeving maken, waar mensen naar elkaar omkijken, zich gezond voelen en het gevoel hebben dat het leven zinvol is. We (de gemeente, de woningcorporaties, scholen, verenigingen, instanties, ondernemers in de wijk) gaan daar samen ons best voor doen en trekken daar veel geld voor uit. Maar het kan niet zonder u! Bewoners maken de wijk, bewoners weten als geen ander wat Selwerd nodig heeft!

Wat is de bedoeling van de avond:
We gaan in gesprek met verschillende organisaties die u kunnen helpen om jouw eigen duurzaamheidsdoelen te behalen. Daarnaast wordt u geïnformeerd over het Warmtenet van WarmteStad dat in Selwerd er aankomt en over de aardgasvrije wijk die Selwerd gaat worden.

Wie:
Sunny Selwerd, in samenwerking met WarmteStadGrunneger PowerBuurkrachtGroningen woont Slim en Paddepoel Energiek

Waar:
Wijkcentrum De Berk

Wanneer:
29 november om 19.00 uur inloop. 19.30 uur is de start van de avond.

Aanmelden:
Wilt u zich aanmelden op de website van Sunny Selwerd? Dan weten wij hoeveel mensen er ongeveer komen.

https://www.sunnyselwerd.nl/nieuws/bijeenkomst-sunny-selwerd-energie-29-november/

Gemeentenieuws

Geen feed gevonden

DvhN nieuws

- Eigen Artikelen

26 maart 2019

RSS Feed

Gemeente Groningen

Geen feed gevonden